fbpx
Back

P.dnst_Arabisch leren 1

Onderwijs in moskee

Wil je een gefundeerd onderwijssysteem binnen jullie moskee (of buurthuis) opzetten, verbeteren, bewaken of evalueren? Loop je met veel vragen rond zoals: welke lesprogramma’s / boeken het beste geschikt zijn? Welke lesmethode(didactiek) moet ik volgen? Hoe maximaliseer ik het leerresultaat? Hoe zorg ik dat leerlingen met veel plezier naar de Arabische les komen? Of zoek je iemand die leerkrachten op een professionele manier kan begeleidden en/of coachen? enz…

Voor al deze of andere vragen ben je bij mij aan het juiste adres. Met veel passie en opgebouwde ervaring in het onderwijs (vooral met jonge kinderen) ga ik hiermee aan de slag. In een intakegesprek gaan we uitgebreid in op de behoefte van je organisatie en hoe wij samen het beste resultaat kunnen bereiken.

Het intakegesprek is helemaal gratis. 

Bedrijven

Meer bereik? Eigen product of dienst promoten of reviewen in het Arabisch of Marokkaans dialect.
Neem Contact

Onderzoek uitvoeren in Arabische online content over allerlei onderwerpen.
Neem Contact

Vertaalwerkzaamheden van flyers & brochures (AR-NL | NL-AR).
Lees meer hierover…

Voice-over en/of video’s inspreken of vertalen NL-AR.
Lees meer hierover…

Taaltraining Arabisch individueel (op maat) of in groep.
Lees meer hierover…

Arabisch introduceren

Wil je je leerlingen of je studenten in contact brengen met de Arabische taal? Ben jij iemand van een school, universiteit of andere onderwijsinstantie die de Arabische taal wilt introduceren? Dan kan ik deze taak van je overnemen. In een presentatie van ca. 30 min zal ik je leerlingen/studenten uitleggen wat de belangrijkste aspecten rondom het thema Arabische taal zijn. Er zijn geen eisen t.a.v. de kennis van het Arabisch.

De presentatie is geheel gratis; voor locaties buiten de regio Utrecht wordt enkel een vergoeding gevraagd voor de reiskosten.

Overheden

Je eigen lezing of presentatie vertalen en in het Modern Standaard Arabisch (MSA) en/of in het Marokkaanse dialect presenteren. Meer hierover?

Vertaalwerkzaamheden van flyers & brochures (AR-NL | NL-AR). 
Meer hierover?

Tolk activiteiten op locatie, via telefoon en/of online (bv. via Skype). Meer hierover?

Voice-over en/of video’s inspreken of vertalen NL-AR.  
Meer hierover?

Advies vragen rondom onderwerpen die een raakvlak hebben met de Arabische cultuur & diversiteit.
Meer hierover?

Op maat werk

Zoek je een spoedtraining om je Arabisch te verbeteren of helemaal vanaf het begin te leren? Of wil je je kennis aan mensen overdragen (doceren), maar op een professionele en leerzame manier?

Voor beide gevallen kun je contact met mij opnemen. Bij maatwerk krijg 1 op 1 aandacht en help ik je mee om je doelen realistisch te formuleren zodat we er samen naartoe kunnen werken. Professionele begeleiding is essentieel om je doelen te behalen.